חדשות

קרן אוליבייה וודוז קול קורא לפרס הצטיינות לשנה"ל תשפ"ב על עבודת מחקר בתחום: חקר הגזענות, האנטישמיות והמאבק נגדם

14 אפריל, 2022

קרן אוליבייה וודוז

רשאים להגיש מועמדות תלמידים ותלמידות מכל הדיסציפלינות הרשומים באוניברסיטה העברית :

בעלי תואר מוסמך או תואר דוקטור של האוניברסיטה העברית עד שנתיים מיום אישור עבודתם.

הקרן ע"ש פרופ' אלכסנדר דושקין ז"ל קול קורא: תמיכה בפרסום ספרים בחקר יהדות זמננו | תשפ"ב

14 אפריל, 2022

הקרן ע"ש פרופ' אלכסנדר דושקין ז"ל
קול קורא: תמיכה בפרסום ספרים בחקר יהדות זמננו | תשפ"ב

התמיכה מיועדת לחברי סגל מכון המחקר ליהדות זמננו (בעבר ובהווה), לעמיתי המכון (בעבר ובהווה)
ולבעלי תואר דוקטור שהודרכו בלימודי הדוקטורט או בפוסט דוקטורט על ידי סגל המכון.

ברכות לליטל הניג

21 מרץ, 2022

ברכות לליטל הניג, דוקטורנטית ועמיתת המכון, על זכייתה במלגת נשיא המדינה על עבודת הדוקטורט שלה לשנים תשפ"ב-תשפ"ג:

Composite Memory: A Memory Work of the Holocaust in the Digital Age

זיכרון מֻרְכָּב: עבודת זיכרון השואה בעידן הדיגיטלי

Call for application: The Research Institute of Contemporary Jewry’s Three-Year Scholarships for Outstanding Doctoral Students (2022/23-2024/25)

14 מרץ, 2022

We are pleased to announce the scholarship program of the Research Institute of Contemporary Jewry for outstanding doctoral students of the Hebrew University of Jerusalem.

Please see the attached document for further details, for registration use the following link.

קול קורא למלגות תלת שנתיות בחקר יהדות זמננו תשפ"ג

14 מרץ, 2022

אנו שמחים להכריז על מלגות תלת שנתיות של מכון המחקר ליהדות זמננו לשנת תשפ"ג-תשפ"ה
לדוקטורנטים מצטיינים. המלגות מיועדות לאפשר לזוכים להקדיש את מרב זמנם ומרצם לעיון ולמחקר. אנא ראו את המודעה בקובץ המצורף בשביל פרטים נוספים.

להרשמה יש להיכנס לקישור כאן.

ברכות לעינה ששון

6 מרץ, 2022

ברכות לעינה ששון, דוקטורנטית ועמיתת המכון, על זכייתה במלגת ג'ורג' מוסה היוקרתית לשנים תפש"ב - תשפ"ה

הנכם מוזמנים לתערוכה הדיגיטלית אודות התתיישבות החקלאית היהודית

3 ינואר, 2022

The virtual exhibit is hosted by the Allen and Joan Bildner Center for the Study of Jewish Life, Rutgers, The State University of New Jersey

מרכז אלן וג'ון בילדנר לחקר חיי היהודים באוניברסיטת רטגרס (ניו ג'רסי, ארה"ב) מארח את התערוכה הדיגיטלית
תודה ל
פרופ' יונתן דקל חן אשר בנה את התערוכה

לתערוכה: לחצו כאן

מכון המחקר ליהדות זמננו שולח תנחומים לחברתנו לורי פיאלקוף

22 יוני, 2021

מכון המחקר ליהדות זמננו שולח תנחומים לחברתנו

לורי פיאלקוף

עורכת שנתון המכון

על מות אחיה

סטפן אדלמן  Stephen Edelman ז"ל

ההלוויה התקיימה ביום חמישי ז' תמוז 17.6.2021, בבית הקברות ארץ החיים בבית שמש.

לניחום אבלים: